Afgrænsningskabel alternativ

– Hvad er dine muligheder?

 

Er du ikke meget for at bruge kræfter på at fræse afgræsningskablet til din robotplæneklipper ned, findes der et alternativ – faktisk to; læs med, og find ud af, om det er noget for dig.

Det er et stort projekt at grave et afgrænsningskabel til en robotplæneklipper ned, og jo større din have er, desto længere tid tager det. Det er ikke unormalt at bruge en hel arbejdsdag med sveden dryppende fra panden og store frustrationer over projektet – og vi kan godt forstå, hvis du er på udkig efter et alternativ.

Det første og letteste alternativ til nedfræsning af afgrænsningskabel er pløkker. Det er en nem løsning, men den er hverken køn eller specielt stabil. Uanset hvor lige du får sat pløkkerne i, vil der være områder i haven, hvor både pløkkerne og kablet er synlige, og samtidig sker det jævnligt, at legende børn, glade hunde eller den automatiske robotplæneklipper får fat i kablet og ødelægger det. Det er derfor ikke et alternativ, vi anbefaler. Faktisk er en stor procentdel af vores kunder, folk som har forsøgt selv. Vi siger ikke at det ikke kan lade sig gøre at gøre selv med success, vi siger bare at vi erfaringsmæssigt kan se at det lykkeds for langtfra alle.

Det andet alternativ til afgrænsningskablet handler ikke om kablet i sig selv, men om den indsats, du skal lægge for dagen; du kan nemlig få professionel assistance til opgaven, og sammenlignet med det faktum, at du ikke skal røre en finger, slipper du billigt, hvis du bruger kabelnedlægning.dk.

Titel: Afgrænsningskabel alternativ

Lad os klare arbejdet for dig

Det er fristende at ty til det billige alternativ til nedgravningen af dit afgrænsningskabel – altså pløkkerne – men på sigt er det ofte en uholdbar løsning.

Hos kabelnedlægning.dk dækker vi hele Sjælland, og vi fræser dit kabel ned i plænen med en såkaldt kabelnedlægger, så resultatet bliver professionelt og usynligt for det blotte øje. Vores montører kører alle dage fra mandag-lørdag, og vi får aftalen til at passe ind i din kalender – nemmere bliver det ikke.

Prisen afhænger af størrelsen på din have:

  • Villaen (op til 1000 m2 grund): 2.499,- inkl. afgrænsningskabel og tilslutning
  • Palæet (op til 1500 m2 grund): 3.999,- inkl. afgrænsningskabel og tilslutning
  • Landejendommen (+1500 m2 grund): Kontakt os for tilbud

Vil du slet ikke røre en finger i forbindelse med montering og installering af din robotplæneklipper – eller har du bare ikke teknisk snilde – så tilbyder vi også at installere og konfigurere maskinen, inden vi kører. Det koster 1.499,- inkl. moms.

Er din have sådan indrettet at kablet skal lægges under fliser, så kan vi også hjælpe med dette, dog imod et tillæg for flisearbejde, Som udregnes pr påbegyndt første time og derefter pr kvarter.

 

Kontakt os for naborabat

Er du ikke den eneste i nabolaget, der har investeret i en robotplæneklipper, og er du heller ikke den eneste, der søger et alternativ til arbejdet med afgrænsningskablet, kan du få kvantitetsrabat hos kabelnedlægning.dk – det kræver tre husstande i samme område.

Vil du høre mere, så giv os et kald. Det er gratis og uforpligtende at modtage et tilbud, og vi er helt sikre på, at det er det bedste afgrænsningskabel alternativ, du kan finde.

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik