Afgrænsingskabel brud

Melder robotplæneklipperen om et brud på dit afgrænsningskabel, og ved du ikke, hvordan du finder det – eller hvad du skal gøre for den sags skyld? Læs med, og få svaret her.

Der er ikke noget som tanken en robotplæneklipper, der kører rundt i haven og slår det græs, du ikke selv har lyst til at bruge din tid på. Men hvis robotten pludselig stopper, og der meldes om brud på dit afgrænsningskabel – hvad gør du så?

Desværre er der ikke nogen nem løsning. Eller. Det er der faktisk, men den tager vi til sidst i denne artikel. Grundlæggende er der to muligheder:

  1. Du kan finde bruddet og reparere det
  2. Du kan grave et nyt afgrænsningskabel ned

Den først løsning kræver en kabeltester til robotplæneklippere. Et avanceret og forholdsvis dyrt stykke værktøj der dog kan hjælpe dig i din søgen efter afgrænsningskablets brud – og investerer du i en professionel version kan du søge helt ned til en dybde på 30 cm under jorden.

Den anden løsning kræver, at du kobler det nuværende afgræsningskabel fra ladestationen, monterer et nyt i hele haven, tilslutter det og konfigurerer robotplæneklipperen på ny. Omstændeligt, ja – men langt den bedste løsning.

Afgrænsningskabel brud

Derfor skal du grave et nyt afgræsningskabel ned

Umiddelbart lyder det mest tiltalende at finde bruddet på dit afgræsningskabel, reparere det og grave det ned på ny, og det kan også være den rigtige løsning – særligt hvis du har en græsplæne, der er større end 1500 m2.

Men det er besværligt at finde og reparere et brud, og når først afgrænsningskablet er gået i stykker én gang, er der ingen garanti for, at det ikke snart sker igen. Derfor anbefaler vi altid at lægge et nyt kabel; det er den mest sikre løsning på sigt, og på den lange bane vil det som regel også være det billigste.

 

Den nemme løsning på et brud på dit afgrænsningskabel 

Som nævnt findes der de to muligheder med at lokalisere bruddet og reparere kablet eller grave et nyt afgræsningskabel ned. Begge dele kan være uoverskuelige i en travl hverdag, og derfor har vi sørget for en langt nemmere løsning – du kan nemlig lade os klare arbejdet.

Hos kabelnedlægning.dk har vi det rette udstyr til at finde et brud på dit afgrænsningskabel, ligesom vi har ekspertisen til at reparere det. Det koster 1.500 kr. inkl. moms i opstartsgebyr, og prisen dækker kørsel og 1 times søgning efter bruddet – kan vi ikke finde fejlen og reparere kablet indenfor en time, koster det yderligere 500 kr. per time.

Vil du hellere gå med den sikre løsning – altså et nyt kabel – kan vi montere det for en fast pris, og medmindre din græsplæne er meget stor, er det dét, vi anbefaler.

Priserne for nedgravning af afgrænsningskabel fordeler sig således:

  • Villaen (op til 1000 m2 grund): 2.499,- inkl. kanttråd og tilslutning
  • Palæet (op til 1500 m2 grund): 3.999,- inkl. kanttråd og tilslutning
  • Landejendommen (+1500 m2 grund): Kontakt os for tilbud

Er du usikker på, hvad du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os for en gratis og uforpligtende snak, hvor vi kan fortælle dig om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik