Grouw installation – Robotplæneklipper

Med en Grouw robotplæneklipper har du en fast ”havemand,” der klarer arbejdet med græsplænen. Men før du kan nyde din nyklippede plæne, skal maskinen installeres.

Har du investeret i en Grouw robotplæneklipper, kan du glæde dig til at nyde synet af en trimmet og nyklippet græsplæne hele sommeren – når altså installationen er overstået.

Hos kabelnedlægning.dk har vi med tiden erfaret, at mange haveejere bliver overrasket over, hvor mange ressourcer det kræver at grave kanttråd ned i haven og installere maskinen. Du kan roligt regne med en hård arbejdsdag med sved på panden, og måske viser det sig endda, at det er spildte kræfter – i hvert fald har 36% af vores kunder forsøgt selv, inden de kontakter os.

Vil du undgå det opslidende arbejde og have en løsning, der virker i første omgang, tilbyder vi at håndtere din Grouw installation for dig. Prisen er fast, og vi garanterer dig, at når montøren forlader din have, så kører plæneklipperen efter alle kunstens regler.

Hvad det helt præcis koster, afhænger af størrelsen på din have:

  • Villaen (op til 1000 m2 grund): 2499,- inkl. kanttråd og tilslutning
  • Palæet (op til 1500 m2 grund): 3999,- inkl. kanttråd og tilslutning
  • Landejendommen (+1500 m2 grund): Kontakt os for tilbud
  • Avanceret installation af robotplæneklipper: 4499 ,-

Processen med din Grouw installation begynder med en gennemgang af haven og slutter med en demonstration af enheden, så du ved præcis, hvordan du bruger plæneklipperen, når vi forlader matriklen.

Grouw installation - robotplæneklipper

Installation af Grouw robotplæneklipper

Uanset om vi står overfor en Grouw installation eller en hvilken som helst anden robotplæneklipper, foregår processen på samme måde – den følger de fem trin, vi gennemgår nedenfor.

1) Kanttrådens placering

Det første vi gør, er at gennemgå din have sammen med dig. Vi taler om eventuelle forhindringer, om zoner plæneklipperen skal undgå og om placering af ladestationen, og herefter vurderer vi, hvor kanttråden skal placeres.

2) Nedlægning af kanttråd

De fleste robotplæneklippere leveres med kabler, der kan hæftes ovenpå plænen, men det er hverken den sikreste eller mest æstetiske løsning, og derfor medbringer vi altid vores egen kanttråd, som vi fræser ned i plænen med en kabelnedlægger.

3) Grouw installation

Når kanttråden er placeret, er det tid til den egentlige installation af din Grouw robotplæneklipper, og det foregår ved at koble ladestationen til og derefter konfigurere enheden efter dine ønsker.

4) Tilpasning og opsætning

Din robotplæneklipper skal konfigureres for at køre optimalt, og det hjælper vi naturligvis med som en del af installationspakken. Vi lytter til din ønsker og programmerer maskinen, så græsset slås på de tidspunkter og dage, du har behov for.

5) Test af Grouw robotplæneklipper

Det er helt essentielt for din græsplæne, at robotplæneklipperen kører, som den skal. Derfor afslutter vi altid et installationsbesøg med en test og demonstration af maskinen, ligesom vi naturligvis viser dig, hvordan du ændrer på indstillingerne, hvis det skulle blive nødvendigt.

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik