Husqvarna installation – Husqvarna robotplæneklipper installation

Med en robotplæneklipper fra Husqvarna er du klar til at indtage førstepladsen i kampen om nabolagets flotteste græsplæne og et af de mest anerkendte robotplæneklippere på markedet – men først skal den installeres og kanttråden monteres.

Husqvarna har et godt ry blandt danske haveejere, og det er ikke uden grund, at mange sværger til det anerkendte mærke, når valget af robotplæneklipper skal foretages; det er en stabil maskine, der giver dig en flot og velplejet græsplæne.

Men inden du kan læne dig tilbage i havestolen med en god bog og nyde lyden af din robotplæneklipper, skal den installeres. En Husqvarna installation er ligeså omfattende som enhver anden installation af robotplæneklippere, og det samme gælder for kanttråden, der med fordel kan fræses ned i jorden.

Hos kabelnedlægning.dk kan vi hjælpe dig med din Husqvarna robotplæneklipper installation. Vi arbejder dagligt med forskellige mærker, og vi ved nøjagtigt, hvordan din maskine skal gribes an for at få det optimale ud af driften. Vores montører dækker hele Sjælland, de kører ud fra mandag-lørdag og prisen på vores arbejde er fast og overskuelig:

  • Villaen (op til 1000 m2 grund): 2.499,- inkl. kanttråd og tilslutning
  • Palæet (op til 1500 m2 grund): 3.999,- inkl. kanttråd og tilslutning
  • Landejendommen (+1500 m2 grund): Kontakt os for tilbud
  • Avanceret Installation af robotplæneklipper: 1.499 ,-

 

En Husqvarna installation kan inddeles i fem faser, hvor den første er planlægning og den sidste er test og demonstration af din robotplæneklipper. Læs med efter billedet, og få overblik over hele processen.

Husqvarna installation -  Husqvarna robotplæneklipper installation

 

Installation af Husqvarna robotplæneklipper

Som nævnt foregår installationen af din Husqvarna robotplæneklipper på en måde, hvor arbejdet kan inddeles i fem forskellige faser (som du også selv kan bruge, hvis du klarer installationen på egen hånd) – processen ser således ud:

1) Planlægning

Som det første skal der laves en plan for placeringen af den kanttråd, din enhed skal køre efter. I fællesskab finder vi ud af, hvor den skal graves ned, hvilke zoner plæneklipperen skal køre udenom og hvor ladestationen skal placeres.

2) Montering af kanttråd

Herefter går nedgravningen af kanttråden i gang, og det sker med en kabelnedlægger for at sikre et professionelt og holdbart resultat.

3) Husqvarna installation

Med kanttråden på plads er tiden kommet til at installere din Husqvarna robotplæneklipper, og det samme gør sig gældende for ladestationen.

4) Konfiguration af robotplæneklipper

Efter installationen skal din robotplæneklipper konfigureres, så den kører præcis efter dine ønsker. Montøren gennemgår dine opsætnings- og tilpasningsmuligheder, så du ved, hvordan du ændrer på funktionerne, når vi er gået.

5) Test og demonstration

Inden vi forlader dig og din have, tester vi, at din nye Husqvarna robotplæneklipper kører, som den skal og ikke mindst at installationen er korrekt hele vejen rundt.

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik