installation af gardena robotplæneklipper

En robotplæneklipper er guld værd for dig, der elsker en veltrimmet plæne, men foretrækker havestolen fremfor græsslåning – og vi hjælper dig med installationen.

Har du det som mange andre husejere, så bliver du fascineret af en flot og velplejet græsplæne, fordi du ved, hvor mange kræfter der som regel ligger bag et grønt tæppe uden mos og ukrudt. Er du samtidig én af dem, der ønsker dig selvsamme flotte græsplæne – bare uden at bøvle med arbejdet – så er en robotplæneklipper vejen frem.

Gardena står bag en række af de mest populære robotplæneklippere på markedet, og det er ikke uden grund. Maskinerne er velfungerende og stabile, og prismæssigt er de tilgængelige for de fleste. Har du allerede investeret i en, så lad os hjælp dig med din Gardena installation; vi kan klare arbejdet for dig, eller du kan læse med her, hvor vi giver gode råd til, hvordan du selv kan gribe det an.

Vælger du kabelnedlægning.dk som samarbejdspartner i processen, kan du læne dig tilbage i havestolen allerede nu. Vi dækker hele Sjælland, vores montører kører ud fra mandag-lørdag og prisen afhænger af størrelsen på din græsplæne:

  • Villaen (op til 1000 m2 grund): 2499,- inkl. kabler og tilslutning
  • Palæet (op til 1500 m2 grund): 3999,- inkl. kabler og tilslutning
  • Landejendommen (+1500 m2 grund): Kontakt os for tilbud
  • Avanceret installation af robotplæneklipper: 1499 ,-

En Gardena installation er en proces, der starter med planlægning af kablernes placering og slutter med en demonstration af plæneklipperens funktioner. Læs med efter billedet, hvis du vil se, hvordan vi griber det an – og hvordan du selv kan gøre, hvis du vil klare arbejdet selv.

Gardena installation - Robotplæneklipper

Gardena installation i fem trin

For at installere en robotplæneklipper, så den kører optimalt, skal du forberede dig godt; det er afgørende for resultatet. Vores montører kender Gardena som deres egen buskelomme, og derfor garanterer vi en fejlfri installation – og vi følger altid nedenstående fem trin.

1) Gennemgang af din have

Før arbejdet med selve installationen af din Gardena robotplæneklipper kan gå i gang, skal kablerne placeres korrekt. Vores montør gennemgår din have, og i fællesskab lægger I en plan for, hvordan plæneklipperen skal køre.

2) Nedfræsning af kabler

Med planen for kablernes placering i hånden, fræser montøren en linje på ca. 10 cm i dybden hele vejen rundt i haven. Kablerne placeres, rillen lukkes og derefter er vi klar til at fortsætte med selve installationen.

3) Gardena installation

En komplet installation af din Gardena robotplæneklipper omfatter opsætning af ladestation og tilkobling af selve plæneklipperen.

4) Gardena konfiguration

Opsætning og nedfræsning af kabler er ikke nok til, at din robotplæneklipper kører, som den skal – den skal også konfigureres, så den klipper plænen på de dage, du måtte ønske og i det tidsrum, der passer dig – og det hjælper vi naturligvis med.

5) Test af robotplæneklipperen

Inden vores montør forlader din have, tester vi, om din Gardena installation er fuldendt, og om robotplæneklipperen kører, som den skal.