Installation af gardena robotplæneklipper

En robotplæneklipper er guld værd for dig, der elsker en veltrimmet plæne, men foretrækker havestolen fremfor græsslåning – og vi hjælper dig med installationen.

Har du det som mange andre husejere, så bliver du fascineret af en flot og velplejet græsplæne, fordi du ved, hvor mange kræfter der som regel ligger bag et grønt tæppe uden mos og ukrudt. Er du samtidig én af dem, der ønsker dig selvsamme flotte græsplæne – bare uden at bøvle med arbejdet – så er en robotplæneklipper vejen frem.

Gardena står bag en række af de mest populære robotplæneklippere på markedet, og det er ikke uden grund. Maskinerne er velfungerende og stabile, og prismæssigt er de tilgængelige for de fleste. Har du allerede investeret i en, så lad os hjælp dig med din Gardena installation; vi kan klare arbejdet for dig, eller du kan læse med her, hvor vi giver gode råd til, hvordan du selv kan gribe det an.

Vælger du kabelnedlægning.dk som samarbejdspartner i processen, kan du læne dig tilbage i havestolen allerede nu. Vi dækker hele Danmark, vores montører kører ud fra mandag-fredag og det er en fast pakkepris på nedgravning af kabel samt tilslutning af kablet til ladestationen.

  • Villaen (Op til 1000 m2 grund): 2499,- inkl. afgrænsningskabel og tilslutning til ladestation tilslutning af kabel til ladestation
  • Palæet (Op til 1500 m2 grund): 3499,- inkl. afgrænsningskabel og tilslutning tilslutning af kabel til ladestation
  • Landejendommen (Op til 2000m2 grund): 4449,- inkl. afgrænsningskabel og tilslutning af kabel til ladestation
  • +2000m2: Giv os et kald for et tilbud

En Gardena installation er en proces, der starter ved os med planlægning af kablernes placering nedgravning af kablet samt tilsluting af kablet til ladestationen og sikring af at der er hul igennem.. Læs med efter billedet, hvis du vil se, hvordan vi griber det an – og hvordan du selv kan gøre, hvis du vil klare arbejdet selv.

Gardena installation - Robotplæneklipper

Gardena installation i fem trin

For at installere en robotplæneklipper, så den kører optimalt, skal du forberede dig godt; det er afgørende for resultatet. Vores montører har nedlagt kabelt og tilsluttet kabelt korrekt til ladestationen i flere tusinde haver, og der er derfor høj garanti får en fejlfri installation – og vi følger altid nedenstående fem trin.

1) Gennemgang af din have

Før arbejdet med selve installationen af din Gardena robotplæneklipper kan gå i gang, skal kablerne placeres korrekt. Vores montør gennemgår din have, og i fællesskab lægger I en plan for, hvordan plæneklipperen skal køre.

2) Nedgravning af kabler

Med planen for kablernes placering i hånden, fræser montøren en linje på ca. 3-5 cm i dybden hele vejen rundt i haven. Kablerne placeres, rillen vi har gravet vil gro sammen over de næste par uger.  Vi tilslutter kablet til ladestationen og sikrer at der forbindelse mellem ladestationen og det nedgravet kabel.

3) Gardena installation

En  installation af din Gardena robotplæneklipper omfatter udover nedgravning af kabelt, hjælp til placering af ladestation og tilkobling af selve kablet til ladestationen. Når der er hul igennem, så er du klar til at trykke start på din robot.

4) Test af forbindelsen.

Inden vores montør forlader din have, tester vi  om signalet er som det skal være. Hvis der hul igennem ift. kablet, så er du klar til start.

5) Gardena konfiguration

Når vi har negravet og tilsluttet så kan du konfigurere robotten ift. dine præferencer og ønsker, så den klipper plænen på de dage, du måtte ønske og i det tidsrum, der passer dig – Det kan tage lidt tid at finde de rigtige indstillinger for lige præcis din have og dine øsnker, men bare rolig, når først du har indstillet den, så er det tid til at smide benene op og slappe af.