Kabelbrud robotplæneklipper

Solen skinner, fuglene synger og græsset… hov, græsset gror!? Hvorfor kører din robotplæneklipper ikke, som den skal? Der er sandsynligvis et kabelbrud, og det skal findes.

Det er surt, når robotplæneklipperen melder om kabelbrud, for hvad gør du, når kablet, som det burde, er gravet ned i jorden, og du ikke umiddelbart kan se, hvor det er gået i stykker – skal det hele graves op igen, eller findes der en anden løsning?

Svaret er både og.

Der findes et værktøj – en såkaldt kabeltester til robotplæneklippere – du kan bruge i forsøget på at lokalisere dit kabelbrud. Det er et avanceret og forholdsvis dyrt udstyrsstykke, men investerer du i en professionel version, burde det være muligt at finde dit kabelbrud helt ned til en dybde på 30 cm under jorden.

Men én ting er at finde selve bruddet, en anden ting er, hvad du skal gøre, når det er fundet; du skal nemlig have samlet kablet på ny, og derefter skal det graves ned igen.

Prisen på en professionel kabeltester løber hurtigt op i et par tusinde kroner, og allerede her kan du med fordel begynde at overveje, om det er nemmere, hurtigere og billigere at få hjælp fra de fagfolk, der allerede har udstyret til rådighed – fx kabelnedlægning.dk. Det koster 1.500 kr. inkl. moms i opstartsgebyr, og prisen dækker kørsel og 1 times søgning efter bruddet – kan fejlen ikke findes og ordnes indenfor en time, koster det yderligere 500 kr. per time, vores montør arbejder på sagen.

Modellen med at søge efter kabelbruddet og reparere det, kan være en god løsning for dig, der har en meget store grund, men er din græsplæne under 1000 m2, kan det ofte bedre betale sig at lægge et nyt kabel og glemme alt om det gamle.

Kabelbrud robotplæneklipper

Gå med den sikre løsning

Vi er klar over, at det kan være irriterende at fræse et nyt kabel ned i plænen, når der allerede ligger et, men hvis der først er kommet et kabelbrud på kablet til din robotplæneklipper, så risikerer du, at der snart kommer et mere og derefter endnu et og endnu et. Det bliver hurtigt en dyr fornøjelse at jagte de mange kabelbrud, og derfor anbefaler vi altid et nyt kabel; det er den bedste (og oftest også den billigste) løsning på sigt.

Hos kabelnedlægning.dk har vi specialiseret os i nedgravning af kabler til robotplæneklippere, og selvom vi også gerne hjælper dig med fejlfinding og reparation af dit kabelbrud, kan det som sagt ofte bedre betale sig at skifte kablet ud – er du i tvivl, så ring og få en snak med en af vores montører, der kan fortælle om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik