Køb og montering af robotplæneklipper

 

Vil du have montering med i købet, når du investerer i en robotplæneklipper, er du ofte begrænset til et lille udvalg af mærker. Vil du have mulighed for at vælge frit på alle hylder, skal du have ekstern hjælp til montering – og det kan du få hos kabelnedlægning.dk. hos kabelnedlægning har vi simple pakkeløsninger med transparente priser.

Er du træt af at være begrænset i udvalget, når du leder efter en robotplæneklipper, fordi du allerede på forhånd har besluttet dig for, at du skal have professionel hjælp til monteringen, så fortvivl ikke – hos kabelnedlægning.dk monterer og installerer vi alle mærker.

Køb og montering af robotplæneklipper er en videnskab i sig selv, og vi har samlet en række ting, du med fordel kan have i baghovedet, når du skal vælge:

  • Havens størrelse og udformning
  • Plæneklipperens batterikapacitet
  • Knivens robusthed
  • Montering
  • Sikkerhed
  • Korrekt placering af ladestation.

Vi går i dybden med de enkelte emner efter billedet, så læs med, og find ud af, hvordan du vælger den robotplæneklipper, der passer bedst til dig og din have.

Køb og montering af robotplæneklipper

Gode råd til køb og montering af robotplæneklipper

Vi starter med havens størrelse og udformning. Her er det vigtigt, at du vurderer størrelsen på din græsplæne korrekt, ligesom du skal overveje, om din plæne har skråninger og mange smalle passager – har den det, skal du gå efter en model, der kan klare det.

Du skal også kigge grundigt på plæneklipperens batterikapacitet, da den har betydning for, hvor længe robotplæneklipperen kan køre ad gangen – og dermed også for hvor meget fritid du får i haven, uden at robotten kører rundt om benene på dig.

Knivens robusthed spiller ligeledes en rolle for valget af robotplæneklipper. Den skal være robust og gerne i rustfrit stål, så den holder længere og skærer græsset mere præcist. Samtidig er det et spørgsmål om sikkerhed; en robust kniv i rustfrit stål går nemlig ikke i stykker og efterlader dermed ingen skarpe knivrester i græsplænen.

Når det kommer til montering af robotplæneklipperen, kan du – hvis du vælger at få hjælp af kabelnedlægning.dk – vælge lige præcis det mærke, du helst vil have. Vi monterer nemlig alle slags, og vi medbringer selv kabler af høj kvalitet.

Der findes en række klare regler ift. sikkerheden som robotplæneklippere skal leve op til, og derfor kan du roligt forvente, at alle mærker har løfte- og stødsensor. Derudover kan du overveje en tyverisikring som ekstra sikkerhed; på den måde undgår du, at uvedkommende ændrer programmeringen.

Sidst men ikke mindst er der placeringen af ladestationen. Her er det ekstremt vigtigt at du får placeret ikke kun det rigtige sted i haven, men også i den rette vinkel ift. den måde som robotten finder ind og ud af ladestationen på. Det varierer fra mærke til mærke og selv model til model.  Derfor er det vigtigt at du læser og forstår manualen. Får du ikke sat ladestationen korrekt, så fungerer det ikke.

 

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål 

Er der ting, der undrer dig, eller har du spørgsmål i forbindelse med køb og montering af robotplæneklipper, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. God service er i højsædet hos kabelnedlægning.dk, og vi deler altid gerne ud af gode råd – og så hjælper vi naturligvis med glæde, den dag din robotplæneklipper skal monteres og installeres.

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik