McCulloch installation – Robotplænerklipper

Forestil dig, at du kan få den perfekte græsplæne uden at løfte en finger. Det må være enhver haveejers drøm – og det er muligt med en robotplæneklipper. Hvis den er installeret korrekt, vel at mærke.

At have en robotplæneklipper er lidt som at have en gartner, der slår græs flere gange om ugen, og det behøver ikke at være et avanceret eventyr udi teknologiens verden. Har du valgt en McCulloch robotplæneklipper, får du en robust maskine, der klipper dag og nat uden at sige en lyd – og overlader du din McCulloch installation til os, slipper du selv for at bekymre dig om montering, installering og opsætning.

Hvis din robotplæneklipper skal køre optimalt og holde sig på din egen matrikel, skal haven og bedene afgrænses med såkaldte afgrænsningskabler. De bedste arbejdsforhold skaber du, hvis du graver kablerne ned i plænen. Det er et omfattende stykke arbejde, der giver sved på panden, men hos kabelnedlægning.dk ved vi nøjagtigt, hvordan vi skal gribe processen an, så din McCulloch installation bliver hurtig og effektiv.

Når dine kabler skal graves ned – så er prisen fast, og det er størrelsen på din have, der afgør, hvor meget det koster:

  • Villaen (op til 1000 m2 grund): 2499,- inkl. afgrænsningskabel og tilslutning til ladestation tilslutning af kabel til ladestation
  • Palæet (op til 1500 m2 grund): 3499,- inkl. afgrænsningskabel og tilslutning tilslutning af kabel til ladestation
  • Landejendommen (Op til 2000m2 grund): 4449,- inkl. afgrænsningskabel og tilslutning af kabel til ladestation
  • +2000m2: Giv os et kald for et tilbud

En McCulloch installation kan inddeles i fem forskellige faser, og vi gennemgår dem nedenfor én for én, så du enten kan forberede dig på montørens besøg eller finde inspiration til at klare arbejdet på egen hånd.

McCulloch installation - Robotplæneklipper

Fem trin til en McCulloch installation

Afgrænsningskablets placering er det første, du skal have styr på. Bruger du kabelnedlægning.dk, starter vi med at gennemgå din have, og sammen med dig finder vi den bedste rute til robotplæneklipperen og dermed afgrænsningskablet.

Som det næste skal kablet fræses ned i jorden, og det er et hårdt arbejde, hvis du kun har en spade og dine bare næver. Hos kabelnedlægning.dk bruger vi en professionel kabelnedlægger, så resultat bliver flot og ensartet.

Tredje trin i processen er selve installationen af din McCulloch robotplæneklipper samt den medfølgende ladestation. Vær opmærksom på at placere ladestationen et sted, hvor er læ og skygge, hvis du vil forlænge robottens levetid.

Sidst men ikke mindst skal robotplæneklipperen testes. Er det os, der har håndteret installationsprocessen, forlader vi først din have, når vi har sikret os, at der er signal i ladestationen og at alt “lyser grønt”

Nu er du klar til det sjove – nemlig at konfigurere robotplæneklipperen, så den kører efter dine ønsker.