Montering af afgrænsningskabel

Det er fristende at montere afgrænsningskablet til din robotplæneklipper oven på plænen, men det er en risikabel løsning, der kan ende med brud. I stedet bør du grave det ned.

Enhver haveejer vil sætte pris på det arbejde, en robotplæneklipper leverer, og den sunde, velplejede plæne vil få misundelige blikke fra de forbipasserende. Desværre sker det ikke af sig selv; afgrænsningskablet skal monteres, og robotplæneklipperen skal installeres.

Du har som udgangspunkt to muligheder, når det kommer til montering af afgrænsningskabel:

  1. Du kan lægge det oven på græsplænen.
  2. Du kan grave det ned i græsplænen.

Den første mulighed er klart den letteste, men der er flere ulemper forbundet med denne løsning. For det første er det svært at gøre afgrænsningskablet helt usynligt,  vil altid ligge tæt under græsset, og du derved risikerer, at det ved et uheld bliver revet op – fx af hunden, børnene eller plæneklipperen selv. Det har vi ofte set og hørt om.

Den anden mulighed er mere krævende, men med professionel assistance slipper du selv for det hårde arbejde, og du får en præcis montering, der virker år efter år.

Montering af afgrænsningskabel

Kan du selv stå for montering af afgræsningskabel? 

Mange haveejere og gør det selv-folk overvejer at klare monteringen af robotplæneklipperens afgrænsningskabel på egen hånd, og hvis du har erfaring med det – og lyst, tid og kræfter til en hel dags hårdt arbejde – så kan du sagtens kaste dig over projektet på egen hånd. Det er bare ikke sikkert, at det lykkes.

Faktisk har ca 36 % af vores kunder forsøgt at montere afgrænsningskablet selv, inden de kontakter os. At de henvender sig, skyldes som regel, at arbejdet er langt mere omfattende, end man kan forestille sig, og det kræver professionelt udstyr at sikre den rette nedlægningsdybde.

Hos kabelnedlægning.dk bruger vi en kabelnedlægger til montering af afgrænsningskabel. Med den kan vi arbejde hurtigt og præcist, og det betyder, at vi kan tilbyde kunderne faste priser på arbejdet – og vi dækker hele Sjælland.

Prisen er inddelt i tre kategorier efter størrelsen på din have:

  • Villaen (op til 1000 m2 grund): 2.499,- inkl. afgrænsningskabel og tilslutning
  • Palæet (op til 1500 m2 grund): 3.999,- inkl. afgrænsningskabel og tilslutning
  • Landejendommen (+1500 m2 grund): Kontakt os for tilbud

Bestiller du hjælp til monteringen, vil vores montør møde op på din adresse efter aftale (vi kører ud fra mandag-lørdag), hvorefter I sammen gennemgår haven og den optimale placering af afgrænsningskablet. Herefter udfører montøren det planlagte stykke arbejde, og efter endt arbejdsdag testes robotplæneklipperen naturligvis, så vi sikrer os, at alt fungerer, som det skal.

Har du yderligere brug for hjælp til installation og konfigurering af selve plæneklipperen, så hjælper vi også gerne med det – det koster et tillæg på 1499,- inkl. moms.

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik