Montering af kabel til robotplæneklipper

Du har endelig fundet lige præcis den robotplæneklipper, der egner sig perfekt til din have og dine behov, og nu kommer næste skridt; kablet skal monteres.

Har du hentet din robotplæneklipper i byggemarkedet eller netop fået den leveret med posten, og står du nu med alle delene pakket ud og klar til at gå i gang med monteringen? Det er et stort arbejde, der venter forude, og det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i opgaven, så du ikke fejler undervejs.

Vi har samlet en række gode råd til montering af kabel til robotplæneklipper, og hvis du – når du har læst artiklen til ende – bliver usikker på, om det virkelig er noget, du kan klare på egen hånd, så anbefaler vi, at du giver os et ring. Det er gratis og uforpligtende at få et tilbud, og vi tør næsten garantere, at når du hører prisen og sammenligner den med det arbejde, du har foran dig, så skal du ikke bruge mange minutter på at overveje det.

Indtil da – læs med efter billedet, og bliv klogere på montering af kabel til robotplæneklipper.

Montering af kabel til robotplæneklipper

Tre gode råd til montering af kabel til robotplæneklipper

Først og fremmest er det vigtigste at nævne, at du altid bør starte med at læse vejledningen til netop den model, du har investeret i. Robotplæneklippere er forskellige, mens principperne for montering af kablet er nogenlunde de samme på tværs af mærker – få vores tre gode råd herunder.

1) Få styr på plæneklipperens arbejdsområde

Hvis robotplæneklipperen skal lykkes med at finde rundt i din have, skal du sørge for at montere afgrænsningskablet korrekt. Det skal lægges langs hele kanten af haven, ligesom du skal sørge for at indramme blomsterbede og lignende, så plæneklipperen ikke pløjer igennem ved et uheld.

Skal robotplæneklipperen forbi et område med fliser, kan det være nødvendigt at tage fliserne op. Til gengæld behøver du ikke at lægge afgræsningskabel omkring faste genstande som træer og legehuse, da robotten automatisk skifter retning, når den støder ind i dem.

2) Sørg for en god placering til ladestationen

Når din robotplæneklipper har kørt hele dagen, har den brug for at lade op. Det gør den ved ladestationen, og hvis du vil sikre, at robotten lever så længe som muligt, er det vigtigt, at du placerer stationen korrekt – følg vejledningen, og sørg for et sted med læ og god skygge og ikke mindst den rette vinkel så robotten kan komme ind og ud af ladestationen iht. manualen på netop din robotplæneklipper.

3) Indstil driftstiden og arbejdszonerne

Udover arbejdet med montering af kablet til din robotplæneklipper, ligger der også et større projekt i at installere robotten korrekt. Du skal blandt andet beslutte dig for, hvor og hvornår den skal køre.

Det kan være en fordel at holde plæneklipperen væk fra nysgerrige blikke, når du ikke er hjemme, ligesom du kan overveje at undgå morgen- og aftendug. Bor du et sted med dyreliv om natten, risikerer du, at robotplæneklipperen forstyrrer det og måske endda kører ind i et lille væsen. Sidst men ikke mindst kan du indstille din plæneklipper til forskellige zoner, hvis der er områder i haven, der skal klippes oftere end andre.

 

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik