Opsætning af robotplæneklipper

Opsætning af robotplæneklipper kræver lidt mere end de fleste regner med, især nedgravningen af kablet kan trække tænder ud.

Med en robotplæneklipper kan du læne dig tilbage i havestolen og nyde, at andre klarer arbejdet med græsplænen. Men det kræver, at robotplæneklipperen er installeret korrekt.

Lad os hjælpe dig! Fast lav pris på installationspakke i hele landet.

Grav kablet ned i jordet.

Én ting er, at kanttråden til din robotplæneklipper, for det bedste og mest holdbare resultat, burde graves ned langs kanten af haven, huset og alle dine bede – det er i sig selv et omfattende stykke arbejde – en anden ting er, at ladestationen skal placeres korrekt samt tilsluttes strøm og selve plæneklipperen skal installeres og konfigureres, så den kører, som den skal.

Har du teknisk snilde, lyder opsætning af en robotplæneklipper som noget, du kan klare med den ene hånd bundet på ryggen. Men har du prøvet det før?

Det er ikke kun et spørgsmål om at finde den rette plads til ladestationen, det handler også om at tilslutte kablet korrekt til ladestationen og konfigurere robotplæneklipperen, så den kører på de rette dage og tidspunkter, og ikke mindst så den holder sig på din egen matrikel og kommer hele vejen rundt i haven.

Opsætningen af robotplæneklipperen kan godt drille.

Hos kabelnedlægning.dk har vi erfaret, at opsætningen driller langt oftere, end folk vil være ved. Vi kender alle mærker, og vi monterer robotplæneklippere på tværs af hele landet, sjælland, fyn og jylland, og vi gør det til en fast pakkepris uden feks meromkosting til nedgravning rundt om forhindringer.

Der kan kun komme en meromkostnig på pakken hvis vi skal lave flisearbejde, eller samle og opstille din garage til robotten.

Holder du stadig på, at du kan gøre det selv, så læs med under billedet, hvor vi giver dig tre gode råd, du med fordel kan have i baghovedet, når du påbegynder opsætningen af din robotplæneklipper.

Opsætning af robotplæneklipper

Gode råd til opsætning af robotplæneklipper

Uanset om du monterer og installerer din robotplæneklipper selv, eller om du overlader opsætningen til en fagmand, er der nogle overvejelser, du skal gøre dig:

1) Hvor skal ladestationen til din robotplæneklipper stå?

Først og fremmest har du brug for et udendørs strømstik, så det er nærliggende at overveje steder, hvor du allerede har et af slagsen – alternativt skal der installeres et nyt for robotplæneklipperens skyld.

Dernæst bør du overveje, om du har en skyggefuld placering til ladestationen, da det forlænger robottens levetid – har du ikke det, kan du i stedet bygge et lille udhæng, robotplæneklipperen kan holde under.

Husk også at ladestationen skal have den rette vinkel ift. plænen og den specifikke instruks til netop din robotplæneklipper. dette afhænger af modellen og mærket hvordan dette skal gøres.

2) Hvor ofte skal din robotplæneklipper køre?

Det er naturligvis op til den enkelte haveejer at beslutte, hvor ofte plæneklipperen skal køre, men vi anbefaler som udgangspunkt, at den kører minimum fem dage om ugen.

Under opsætningen af din robotplæneklipper kan du konfigurere maskinen, så den kører på faste tidspunkter og faste dage.

3) Få professionel hjælp, hvis du er i tvivl 

Der er ikke meget ved at have en robotplæneklipper, hvis den ikke fungerer optimalt, og derfor er vores bedste råd, at du får hjælp til både nedgravning af kanttråd og opsætning af plæneklipperen, hvis du er det mindste i tvivl.

Det er et stort arbejde at gøre det om, og det er spildte kræfter, hvis du prøver igen og igen og alligevel ender med at ringe efter professionel assistance.

Book idag online eller ring til os på 42 42 11 39, så hjælper vi dig med en komplet installation til fast lav pris.

Summary
Article Name
Opsætning af robotplæneklipper
Description
Opsætning af robotplæneklipper indbefatter hos os en komplet installation. Vi monterer, installerer og graver kablet maskinelt ned i jorden. Kort fortalt så klarer vi alt det som der skal til for at du kan få hurtig gang i din robotplæneklipper.
Author
Publisher Name
Kabelnedlægning.dk
Publisher Logo