Robomow installation

Har du investeret i en robotplæneklipper fra Robomow, og er du klar til at få den op at køre? Vi tilbyder professionel Robomow installation og opsætning, og vi dækker hele Sjælland.

Robomow er et populært valg blandt danske haveejere, og det er ikke uden grund; robotplæneklipperen kører formidabelt og klipper dit græs efter alle kunstens regler. Men først når kanttråden er monteret, og robotten er installeret og konfigureret.

Hos kabelnedlægning.dk kan vi hjælpe dig med din Robomow installation, og det gælder uanset om du ønsker hjælp til nedgravning af kabel, installation af plæneklipperen eller begge dele. Prisen er fast og afhænger af havens størrelse, og vores montører dækker hele Sjælland fra mandag-lørdag, så du kan få arbejdet passet ind i din kalender.

  • Villaen (op til 1000 m2 grund): 2.499,- inkl. kanttråd og opsætning
  • Palæet (op til 1500 m2 grund): 3.999,- inkl. kanttråd og opsætning
  • Landejendommen (+1500 m2 grund): Kontakt os for tilbud
  • Installation af robotplæneklipper: 1.499 ,-

Nedgravning af kabel og installation kan deles op i fem faser, og inden vi forlader din have, vil du vide præcis, hvordan din nye Robomow enhed fungerer, og i fællesskab vil vi have konfigureret den til at køre efter dine specifikke behov.

Robomow installation

Installation af Robomow robotplæneklipper

Som beskrevet kan montering og installering af din robotplæneklipper fra Robomow inddeles i fem forskellige faser, og dem gennemgår vi nedenfor, så du ved, hvad du får, hvis du benytter dig af professionel hjælp fra kabelnedlægning.dk.

1) Planlægning

Inden vi går i gang med at fræse kanttråden til din robotplæneklipper ned i haven, lægger vi i fællesskab en plan for installationen. Hvor skal kanttråden monteres, hvad er den optimale placering for ladestationen og er der eventuelle udfordringer, vi skal overveje for at sikre optimal drift af robotten?

2) Montering af kanttråd

Som det første skal vi have monteret kanttråden til robotplæneklipperen, så den kan navigere i din have. Det gør vi med en kabelnedlægger, så resultatet bliver flot og ensartet hele vejen rundt, og vi sørger naturligvis for at beskytte bede og lignende så godt som muligt.

3) Installation af Robomow

Når kanttråden er monteret, er næste skridt at installere din Robomow robotplæneklipper sammen med ladestationen.

4) Konfiguration af enheden

Efter installationen skal din robotplæneklipper konfigureres, og vores montør guider dig gennem de forskellige muligheder for opsætning og tilpasning, så robotten kører efter dine behov. Det kan eksempelvis være i forbindelse med græsslåningstider og zoner. Skal du have en avanceret installation, feks zoneopdeling mv. Så koster dette ekstra. Det er dog de færeste som har behov for denne type installation.

5) Demonstration af plæneklipperen

Sidst men ikke mindst vil vores montør give dig en demonstration af din nye Robomow robotplæneklipper, så du ved præcis, hvordan den skal bruges, og ikke mindst så du ved, hvordan du skal passe og pleje den for at maksimere levetiden.

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik