Robotplæneklipper 1000m2

Har du indledt jagten på en robotplæneklipper til en have på under 1000 m2, og er du i tvivl om, hvordan du vælger den bedste? Så læs med her, hvor vi kommer med gode råd.

Det kan være svært at finde den rigtige robotplæneklipper, og det gælder uanset om din have er 1000 m2, 1500 m2 eller endnu større – det er en jungle at finde rundt i modeller og mærker.

Hos kabelnedlægning.dk har vi efterhånden samlet os en bred vifte af erfaringer med robotplæneklippere af forskellige mærker, og vi ved en ting eller to om at vælge den rette model. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken robotplæneklipper du køber; den skal passe til både størrelsen og indretningen af din have.

Helt grundlæggende kan man sige, at valget af mærke er en individuel smagssag, der afhænger af dine præferencer. Vil du have robotplæneklipperens svar på Ferrari til din have på 1000 m2, eller vil du gerne spare lidt penge mod at få færre funktioner at vælge imellem? I virkeligheden handler det i langt højere grad om din have – det er her, du skal stille dig selv de rette spørgsmål, hvis du skal ende med en maskine, der lever op til dine forventninger.

Robotplæneklipper 1000m2

Kend din have, og vælg robotplæneklipper derefter

Inden du begynder at kigge på de forskellige mærker og modeller, skal du gøre dig nogle grundlæggende overvejelser omkring din have.

Det første du skal undersøge, er størrelsen på din græsplæne; kan du nøjes med en robotplæneklipper til 1000 m2, eller skal du have én, der kan håndtere op til 1500 m2?

Dernæst skal du kigge på kompleksiteten af havens indretning; er der mange små zoner, smalle passager eller store stigninger, som robotplæneklipperen skal forcere?

Når størrelse og indretning er på plads, er det i sidste ende et spørgsmål om smag og pris, når du skal beslutte dig for, hvilken robotplæneklipper der skal køre rundt i din have. Overvej, om du ønsker en robot med mange funktioner, som du kan installere og konfigurere præcis efter dine ønsker, eller om du hælder mere til en simpel model uden for mange tekniske påfund. Du kan også med fordel overveje, om plæneklipperen skal være mere eller mindre lydløs, eller om du kan acceptere en smule brummen, når den kører rundt i haven.

 

Få hjælp til montering af robotplæneklipper: 1000 m2 og opefter

Hos kabelnedlægning.dk skelner vi ikke til hverken producent, mærke eller model, når vi monterer kanttråd og installerer robotplæneklippere for vores kunder. Vi kender dem alle, og vi hjælper dig, uanset hvilken robotplæneklipper du vælger.

Prisen afhænger af størrelsen på din have:

  • Villaen (op til 1000 m2 grund): 2.499,- inkl. kanttråd og opsætning
  • Palæet (op til 1500 m2 grund): 3.999,- inkl. kanttråd og opsætning
  • Landejendommen (+1500 m2 grund): Kontakt os for tilbud

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik