Robotplæneklipper over fliser

Skal du have din robotplæneklipper til at køre henover fliser, så læs med her – det er nemlig vigtigt, at du får monteret kanttråden korrekt, så robotten ved, hvor den skal køre hen.

En robotplæneklipper kan uden problemer køre henover et område med fliser, men den skal guides på vej med kanttråden; altså kan du risikere, at du må tage fliserne op for at lægge kablet ned – og til dét har vi et lille tip længere nede. Først tager vi et kig på, hvad du skal overveje, når du definerer arbejdsområdet for din robotplæneklipper.

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du monterer kanttråden i din have, for der skal være adgang til alle områder af græsplænen, men samtidig skal robotplæneklipperen ikke fræse igennem blomsterbedet eller køre ind til naboen. Du skal derfor tænke på kanttråden som den ydre grænse af maskinens arbejdsområde – men også som en måde at afgrænse den fra specifikke zoner på.

Start med at lægge kanttråden langs med kanten af hele haven, og begynd derefter at ramme bede og andre små zoner ind. Hvis det kan lade sig gøre, så undgå at klippe kanttråden over, så den ligger i ét langt stykke i hele plænen.

Robotplæneklipper over fliser

Hvis robotplæneklipperen skal over fliser

Skal din robotplæneklipper over fliser for at nå frem til græsplænen eller til et andet område af haven, bør du nøje overveje, hvordan du gør ruten så kort som mulig. Det kræver nemlig, at du løfter fliserne for at lægge kanttråden ned, og der er ingen grund til at gøre arbejdet mere besværligt end højst nødvendigt.

Du kan med fordel lægge kanttråden i elektrikerrør under fliserne, så bliver det lettere at skifte eller reparere den, hvis der skulle komme et brud eller lignende.

 

Få hjælp til montering af kanttråd

Det er et stort og kompliceret projekt at montere kanttråden til din robotplæneklipper, og vil du have det bedste resultat, kræver det, at du tænker dig godt om, inden du går i gang.

Hos kabelnedlægning.dk hjælper vi hver dag vores kunder med at vælge, hvor kanttråden bedst placeres, ligesom vi både graver kablerne ned, installerer ladestationen og konfigurerer plæneklipperen, så den kører optimalt.

Vil du have professionel assistance til arbejdet, er prisen:

  • Villaen (op til 1000 m2 grund): 2.499,- inkl. kanttråd og tilslutning
  • Palæet (op til 1500 m2 grund): 3.999,- inkl. kanttråd og tilslutning
  • Landejendommen (+1500 m2 grund): Kontakt os for tilbud
  • Avanceret Installation af robotplæneklipper: 1.499 ,-

Skal din robotplæneklipper over fliser, vil der være et tillæg, hvis montøren skal grave fliserne op og lægge dem igen efterfølgende – ring og hør nærmere, hvis det er aktuelt for dig.

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik