Works installation

Med din nye Worx robotplæneklipper mellem hænderne er du klar til at smide fødderne op i havestolen og lade robotten klare græsslåningen – men først skal den monteres og installeres.

Worx er blandt de mest solgte mærker, når det kommer til robotplæneklippere, og mangt en haveejer har set sig lun på modellen. Har du investeret i en, er næste skridt at få kanttråden monteret og robotten opsat og evt med avanceret installation – og det hjælper vi med.

Hos kabelnedlægning.dk har vi opdelt vores services, så du selv køber din Worx robotplæneklipper, der hvor den er billigst, hvorefter vi tilbyder enten at montere kanttråden og opsætte den og har du behov for det så kan vi også tilbyde avanceret installation og konfigurere robotten – Det er dog de færeste som har behov for avanceret opsætning, som feks zone-opdeling mv.

Prisen afhænger af størrelsen på din have sam din geografiske placering:

  • Villaen (op til 1000 m2 grund): 2.499,- inkl. kanttråd og tilslutning
  • Palæet (op til 1500 m2 grund): 3.999,- inkl. kanttråd og tilslutning
  • Landejendommen (+1500 m2 grund): Kontakt os for tilbud
  • Avanceret Installation af robotplæneklipper: 1.499 ,-

Vores faste montører kører ud alle dage fra mandag-lørdag, og de dækker hele Sjælland. Nedgravningen af kablet og installationen af din Worx robotplæneklipper kan inddeles i fem faser, der starter med planlægning og slutter med en demonstration; når vi forlader din have, kører robotplæneklipperen som den skal, og du ved, hvordan du skal bruge den.

Worx installation

Installation af Worx robotplæneklipper

Gennem tiden har vi erfaret, at det bedste resultat opnås, hvis kunden på forhånd ved, hvad der skal ske, så vedkommende har mulighed for at forberede sig på installationen. Derfor har vi inddelt arbejdet med montering og installation af Worx robotplæneklipperen i fem faser, og overblikket får du lige her.

1) Planlægning af arbejdet

Det første der skal gøres, er at kanttråden til plæneklipperen skal graves ned i haven, men inden vi kan kaste os over det projekt, skal der lægges en plan; hvor skal kanttråden placeres, hvor skal ladestationen monteres og hvilke særlige ting i haven skal vi tage højde for?

2) Montering af kanttråden

Når planen ligger klar, finder montøren kabelnedlæggeren frem og starter arbejdet med at grave kanttråden ned i jorden. Den ligges i en dybde på 10 cm langs hele kanten af din have, og vi sørger naturligvis for at indramme de steder, robotplæneklipperen ikke er velkommen.

3) Worx installation

Med kanttråden på plads er tiden inde til at få installeret din Worx robotplæneklipper, og det samme er gældende for ladestationen, der gerne skal have en skyggefuld placering med læ.

4) Enheden konfigureres

Kanttråden er på plads, det samme er ladestationen og nu mangler vi bare at få robotplæneklipperen til at køre efter dine anvisninger. Det gør vi i fællesskab, og montøren vejleder dig i opsætningsmulighederne, så du selv kan ændre dem, hvis det bliver nødvendigt.

5) Robotplæneklipperen testes

Inden vi forlader din have, tester vi i fællesskab robotplæneklipperen, så vi sikrer os, at installationen er fuldendt, og at alt fungerer, som det skal.

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik