Worx robotplæneklipper installation

At eje en Worx robotplæneklipper er som at have sin egen gartner til at slå græsset, og pludselig er det enkelt, sjovt og let at få en veltrimmet plæne – når altså maskinen er installeret.

Det er en smal sag at købe en af de populære Worx robotplæneklippere, mens det er langt mere omstændeligt at håndtere den nødvendige montering og installation efterfølgende. Har du overvejet at klare arbejdet på egen hånd? Det gjorde 36 % af vores kunder også, inden de kontaktede os – faktisk gik de i gang med arbejdet, men måtte opgive undervejs, fordi det er sværere end som så.

Vil du have hjælp til installationen af din Worx robotplæneklipper, så giv os et ring. Det gælder også, selvom du allerede har købt maskinen, pakket den ud og måske endda er startet på projektet – vi stiller ingen krav til, at du skal købe plæneklipperen gennem os.

Prisen er fast, og den afhænger af størrelsen på din græsplæne:

  • Villaen (op til 1000 m2 grund): 2499,- inkl. afgrænsningskabel og tilslutning
  • Palæet (op til 1500 m2 grund): 3999,- inkl. afgrænsningskabel og tilslutning
  • Landejendommen (+1500 m2 grund): Kontakt os for tilbud
  • Avanceret installation af robotplæneklipper: 1499 ,-

Mangler du bare inspiration til din Worx robotplæneklipper installation, kan du læse med efter billedet, hvor vi gennemgår de fem trin, der skal til. Alternativt kan du bruge retningslinjerne til at forberede dig på montørens besøg.

Worx robotplæneklipper installation

Worx robotplæneklipper: Installation i fem trin

For at gøre arbejdet med montering af afgrænsningskabler og installation af selve plæneklipperen så let som mulig, har vi inddelt processen i fem trin – dem finder du lige her:

Som det første skal vi have klarlagt, hvor din robotplæneklipper skal køre, og ikke mindst hvor den ikke skal køre. Når det er på plads, lægger vi en plan for placering af afgrænsningskablerne.

Som det naturlige næste trin i processen kommer nedlægning af kablerne. Ofte følger der kabler og pløkker med din Worx robotplæneklipper, som du kan montere ovenpå plænen, men vi foretrækker den mere sikre og æstetiske løsning, hvor kablerne fræses ned i jorden.

Med kablerne på plads er turen kommet til selve installationen af din Worx robotplæneklipper; ladestationen skal placeres og tilkobles, og plæneklipperen skal tilsluttes.

Nu er du klar til det sjove – nemlig at konfigurere robotplæneklipperen, så den kører efter dine ønsker. Hos kabelnedlægning.dk har vi erfaring med installation af Worx robotplæneklippere, og derfor ved vi præcis, hvordan vi tilpasser funktionerne til din have.

Sidst men ikke mindst skal robotplæneklipperen testes. Er det os, der har håndteret installationsprocessen, forlader vi først din have, når vi har sikret os, at robotplæneklipperen kører, som den skal og du ved, hvordan du skal bruge den.

Få et uforpligtende opkald

Lad os høre om din opgave som du ønsker løst.

    Ring mig op hurtigst muligt Jeg accepterer privatlivspolitik